Gaštanová roláda

Ponúkame ďalší skvelý a na výrobu nenáročný múčnik:

Suroviny na cesto (na 1 roládu):
– 250 g mletých sušienok
– 40 g cukru (stévie)
– 2 lyžice kakaového prášku
– vanilková aróma
– rumová príchuť
– 150-200 ml mlieka

Postup:
Všetky suroviny odvážime do misy kuchynského robota, pridáme 150 g mlieka a vymiešame, potom domiesime ručne a pridávame mlieko podľa potreby.

Suroviny na krém:
– 125 g gaštanovej pasty
– 60 g margarínu
– cukor podľa chuti
– rumová príchuť
Suroviny na krém spracujeme v kuchynskom robote na 5. prevodovom stupni.
Cesto vyvaľkáme, potrieme gaštanovým krémom a zrolujeme.
Môžeme obaliť v kokosovej múčke.
Necháme odpočívať v chladničke a keď stuhne, nakrájame roládu na plátky a konzumujeme.

Dobrú chuť!